Er du forberedt på ny arveavgift? Våre rådgivere kan hjelpe deg! Les mer

Wepe i fortsatt vekst: Ansetter ny daglig leder

Aktuelt   Av Wepe

Styret i Wepe Regnskap har ansatt Anders Moen Lysaker som ny daglig leder med virkning fra 01. januar 2019.

Wepe Regnskap AS er en smidig organisasjon som jobber smart og helhetlig.
Med kompetanse, engasjement og erfaring brenner vi for å være en aktiv samarbeidspartner. I fjor omsatte vi for 40,5 millioner og byrået har 42 dyktige medarbeidere. Vi har cirka 550 kunder. De fleste fra Oslo og Akershus, men også fra andre deler av landet. Vi har en jevn og kontrollert vekst.

Ny daglig leder

Styret har lenge vært klar over at gründer, May-Britt Westreng, ønsker å gå av som daglig leder våren 2019. Styret har gjennom en periode jobbet med mål om å finne den beste løsningen for at vi skal være godt rustet for fremtiden og dermed kunne fortsette med å utnytte vår faglig styrke til våre kunders beste. Med dette som bakteppe har styret ansatt Anders Moen Lysaker som ny daglig leder med virkning fra 01. januar 2019. Anders har jobbet i byrået siden 2010 og har hele tiden vært sentral i den daglige drift og ledelse.

Videre vil Lena Haugerud Ness tiltre, fra samme dato, som nestleder i byrået. Lena ble ansatt i Wepe i 2005 og er selskapets personalleder. Styret mener at Lena og Anders utfyller hverandre godt, og ansettelsene vil styrke dette samarbeidet.

Selv om May-Britt velger å gå av som daglig leder neste år, fortsetter hun som styrets leder, som byråets kvalitetsleder og som bidragsyter til selskapets gode kunderettede fokus.

Styret mener at dette gir et godt utgangspunkt for å lede Wepe Regnskap AS inn i en ytterligere digitalisert fremtid. Vi ønsker fokus på gode kunderelasjoner og bistå med veiledning og råd tilpasset det enkelte selskap, samt riktig utnyttelse av digitale verktøy.

Vi har en jevn strøm av nye bedrifter inn i vår kundebase, samtidig som våre etablerte kunder etterspør mer kompetent rådgivning innenfor økonomi og personarbeid. Wepe har offensive planer for fremtiden og søker stadig å utvide kompetansebredden for å gi optimale råd. I august startet Eirin Brøtmet Klemmetsen opp som medarbeider og i oktober får vi ytterligere inn en ny medarbeider; Lena Hafsten Karlsen. Begge er autoriserte regnskapsførere og er med på å komplettere vårt gode lag.

Styret i Wepe Regnskap AS

May-Britt Westreng, Styrets leder
Thomas Aastad, Styremedlem
Roar Ness, Styremedlem
Lena Haugerud Ness, Styremedlem
Anders Moen Lysaker, Styremedlem

Del artikkelen
Bloggen
to top

opp