Er du forberedt på ny arveavgift? Våre rådgivere kan hjelpe deg! Les mer

«Trygg arbeidsplass med utviklingsmuligheter»

– møt to av våre nyligste rekrutteringer

Aktuelt   Av Wepe

Wepe er i vekst, og vi er stadig på jakt etter nye talenter. I vinter var vi så heldig å få regnskapsrekruttene Sondre og Kirstine på laget. To unge, positive og omsorgsfulle regnskapsførere, med engasjement og interesse for utvikling.

Kirstine og Sondre. To nye, blide ansikter i Wepe-teamet.

Rømsjingen Sondre Heggedal (23) har alltid vært glad i tall, og en bachelorgrad i regnskap og revisjon ved BI, var derfor en naturlig utdannelse å ta. Sondre beskrives som en omsorgsfull og engasjert person av sine nærmeste, så da han skulle velge jobb, falt valget på regnskapsfører. – Det er rådgivningssiden ved regnskapsførerjobben som appellerte. Jeg vil hjelpe kundene, smiler han.

For Hemnesingen Kirstine Moe Borgersrud (22), var det derimot litt tilfeldig at hun ble regnskapsfører. Hun har studert økonomi og administrasjon med fordypning i HR på BI. Hun ble tilbudt en stilling som regnskapsfører i Wepe. – Og da tenkte jeg «hvorfor ikke?», smiler hun. – Det er gøy med nye utfordringer, og det var rett og slett en mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg, sier jenta som tydelig ikke er redd for en utfordring.

Imens Sondre har flyttet tilbake til Rømskog, er Kirstine bosatt med sin samboer i Oslo. Sondre er som rømsjinger flest, glad i vannet, særlig på vannscooter. Og så spiller han gjerne volleyball med gode venner. Men fotball, derimot, ser han helst på tv.

Kirstine er også av den aktive typen, og er glad i å trene. Men er også sosial, og elsker å være sammen med venner og familie. Dra på hyttetur for eksempel. Eller reise.

Begge kan fortelle om en trygg og varm velkomst i Wepe, med egen fadder og teamleder som har fulgt dem opp. –  Det har vært en trygghet at jeg alltid kan gå dit å spørre hvis det er noe jeg lurer på, forteller Sondre. – Ja, jeg har også fått tett oppfølging hele veien, legger Kirstine til, som også syns det var godt å oppleve at hun var ventet, og alt var på plass.

Faglig bredde og utviklingsmuligheter

– Wepe er en god arbeidsplass, forteller Sondre. – Det finnes høy kompetanse internt, som gjør at de fleste problemstillingene vi ikke umiddelbart klarer å løse selv, kan bli løst ved å spørre kollegaer. Og vi har både små og store kunder som gjør at arbeidsoppgavene er varierte.

– I bygda har Wepe et godt rykte som en fin og trygg arbeidsplass med flat struktur, godt miljø og gode utviklingsmuligheter, forteller Kirstine. – Man har alle muligheter for å utvikle seg her. På sikt er planen at jeg skal gå over i lønn og HR-teamet, som er mer rettet mot min utdannelse. Men det er veldig fint å starte i stillingen jeg har nå som regnskapsfører, for å få et større bilde. Starte helt fra «scratch» og bygge stein for stein.

– Ja, jeg opplever også at det er gode utviklingsmuligheter i Wepe, forteller Sondre. Det er muligheter for å spesialisere seg innenfor både fag og bransje. Og det er muligheter for å kunne bli autorisert regnskapsfører. Noe Sondre avslører at han selv har sikte på.

Kirstine og Sondre

Kirstine og Sondre. To nye, blide ansikter i Wepe-teamet. Foto: Stian Norum Herlofsen

Teori og praksis hånd i hånd

– Hva tenker dere er viktig for en bedrift som Wepe å tilrettelegge, for å være attraktiv for nyutdannede tallknusere?

– Det er viktig at Wepe tilrettelegger slik at den praktiske kompetansen blir overført til den teoretiske kunnskapen de nyutdannede har. I tillegg er det viktig at de tekniske løsningene er gode. Dette føler jeg har blitt lagt til rette for meg hele veien her i Wepe, forteller Sondre.

– Jeg tenker at det er viktig å tilrettelegge for et godt arbeidsmiljø både faglig og sosialt, sier Kirstine. – Og igjen dette med utviklingsmuligheter, at man kan vokse og utvikle seg på ulike områder. Og så er det jo viktig med en trygg og god opplæring, og tett oppfølging. Det har vi jo i aller høyeste grad fått her, legger hun til. – Wepe er en bedrift som tenker fremover og som ønsker å utvikle seg og sine medarbeidere.

Er du i bransjen? Følg Wepe på LinkedIn

Tre kjappe trivia med Kirstine:

Skogen, fjellet eller havet?
Kan man svare alle? Men hvis jeg må velge så må det nok kanskje bli havet.

Hund, katt eller ingenting?
Hund

Bok, film eller podcast?
Film

Tre kjappe trivia med Sondre:

Skogen, fjellet eller havet?
Skogen

Hund, katt eller ingenting?
Ingenting, da jeg dessverre er allergisk mot begge.

Bok, film eller podcast?
Film

Del artikkelen
Bloggen
to top

opp