Er du forberedt på ny arveavgift? Våre rådgivere kan hjelpe deg! Les mer

Møt våre ansatte:

Ei trønder i skogen

Møt våre ansatte   Av Wepe

Vår regnskapsfører og trønder Tone var så glad i sjøen og skulle bare bo på østlandet i et par år. Det er nå over 30 år siden. Tone bor fortsatt på Rømskog.

Tone i USA

Fortell litt om bakgrunn, oppvekst og hvor du bor.

Jeg er og blir en trønder. Født og oppvokst i Trøndelag og er sikkert derfor veldig glad i sjølivet og ikke så opptatt av været. Jeg flyttet til Oslo i 1988 og skulle bli der i 1–2 år før retur til Trøndelag. Det stemte med to år i Oslo, men Rømskog ble min nye adresse og er det fortsatt.

Hvordan havnet du i Wepe?

Min forrige arbeidsgiver meldte oppbud påska 2010 og etter en tid med tøff jobbing med taushet, var jeg plutselig arbeidsledig.

Jeg husker at jeg så på ledige stillinger og ble «helt matt». Jeg tok en telefon til May-Britt som var daglig leder i Wepe den gangen og forklarte situasjonen. Det er en telefon jeg aldri har angret på og jeg begynte på avdelingskontoret i Mysen en måneds tid etterpå. Etter en stund tok jeg med PC’n og fikk en pult på lokalene på Bjørkelangen og er der fortsatt.

Hvordan er en god arbeidshverdag for deg?

En god arbeidshverdag definerer jeg som strukturert og med god dialog med kunder og kollegaer. Vi jobber i en bransje der det er tidsfrister på det meste, og med gode rutiner går det fint an «jobbe sånn». Problemstillinger som utfordrer meg er noe jeg liker, både når det gjelder faglig innhold og finne løsninger på hvordan dette kan håndteres.

Du var nettopp i USA, opplevde du noe gøy der?

Jeg var i USA i bryllup sammen med min datter for noen uker siden. Vi bodde hos hennes vertsfamilie fra utvekslingsåret og fikk oppleve å være en annerledes turist med privat service døgnet rundt.
Jeg har vært med på Thanksgiving-feiring, forberedelse og gjennomføring av amerikansk bryllup, shopping og en fantastisk fin tur til Sedona (et fjellområde i Arizona) som anbefales.

Et bilde fra Tone besøkte USA og Arizona. Foto: Privat

Har du noen planer i julen?

Vi har to barn som begge har flyttet hjemmefra, men som heldigvis kommer hjem til jul i år også. Jeg håper på en koselig jul med god tid til familiehygge, god mat og drikke samt muligheten til å gå lange turer. Har også hørt planer om en kino i romjula.

Har du en funfact om deg selv, som få vet?

Jeg er ganske impulsiv bare jeg får tenkt meg om 😊

Tone Haugen Jørgensen

Alder: 52
Bosted: Rømskog
Stilling i Wepe: Regnskapsfører

Del artikkelen
Bloggen
to top

opp