Er du forberedt på ny arveavgift? Våre rådgivere kan hjelpe deg! Les mer

Møt våre ansatte

Stine Vestmo – Flyttet hjem til hus og jobb

Møt våre ansatte   Av Wepe

Da Stine ble mor til lille Leon, byttet hun ut butikkstillingen i Oslo med hus på Finstadbru og en jobb hun lenge hadde hatt lyst på. 18 januar begynte hun som regnskapskonsulent i Wepe.

– Det føles veldig bra! Det er dette jeg har villet hele tiden.  Jeg har blitt godt tatt imot og føler meg veldig velkommen, sier Stine Vestmo (28) Hun har fått seg et skrivebord og en egen epostadresse, men ennå ikke rukket å spise sin første lunch i den nye jobben.

– Før jobbet jeg i butikken Vita på Grünerløkka og jeg trivdes så godt der at jeg ble litt lengre enn jeg hadde tenkt. Da sønnen vår ble født i 2019, tenkte jeg at jeg ville gjøre noe annet. Jeg har en utdanning innen økonomi og administrasjon og alltid tenkt at jeg skulle jobbe med regnskap.

Hvordan er det å ha fått seg en jobb som ligger bare 15 min hjemmefra?

Det er veldig deilig å jobbe så nærme. Jeg var vant til å bruke 1,5 time i reisevei. Og jeg jobbet nesten bare sene vakter, så jeg var ofte hjemme klokken 20, og det går ikke når man har barn som skal hentes og leveres i barnehagen.

Fortell litt om bakgrunn og oppvekst.

Jeg er oppvokst i Lørenfallet, sammen med mamma og pappa og søsteren min. Der bodde jeg til jeg begynte å studere. Da flyttet jeg til Oslo. Jeg har drevet mye med hest og vært skikkelig hestejente siden jeg var 10 år. Da jeg ble eldre begynte jeg å trene mye og var innom ulike grener, deriblant dreiv jeg med styrkeløft en stund. Nå er det sykling, løping og styrketrening. Jeg liker å ha mye å gjøre!

Hvorfor valgte du denne yrkesveien?

Det begynte med at jeg tok et år på BI for å se om jeg likte det. Det gjorde jeg. Jeg trivdes godt og tok en bachelor. Og så begynte jeg å jobbe på Vita mens jeg studerte og fikk meg jobb der etterpå, men jeg har hele tiden tenkt at jeg skulle jobbe innen regnskap. Jeg har alltid vært flink med tall og jeg liker system og orden. Det passer meg godt.

Hva slags type person er du?

Jeg er egentlig ganske rolig. Jeg liker å være sosial, men også å sitte foran tv på kvelden. Samboeren min og jeg er også mye med familien, særlig etter at vi fikk barn.

Hvorfor ønsket du å flytte tilbake til Aurskog?

Både jeg og samboeren min har familie her, så det var mye på grunn av det.. Jeg liker meg mye bedre her på landet enn i byen. Nå er jeg 10 minutter unna mamma, og pappa bor like ved Aursmoen. På Grünerløkka er det mange folk og lite privatliv. Det er fint å kunne ha hage og gå ut uten at det er folk overalt. Jeg liker godt å gå tur og det er litt mer givende å gå tur her enn i byen.  Jeg sluttet med hest før jeg begynte å studere, men nå har jeg tatt det opp igjen.

Hvordan blir de neste dagene i den nye jobben?

Jeg kommer til å være her på kontoret. Jeg skal jo lære alt. Det blir mye nytt, mye å sette seg inn i og jeg begynner jo på scratch, men jeg tror det kommer til å gå bra!

Hva liker du ellers med Wepe?

Det er jo mange folk her med veldig mye kunnskap, først og fremst. Jeg synes det er utrolig fint å komme inn i et firma som har alt på plass, og hvor jeg kan lære masse. Og det er veldig hyggelige folk!

Stine Vestmo (28)

Jobbet i Wepe siden: 2021

Utdannelse: Bachelor i Økonomi og administrasjon ( 3 år) Personlig trener (1 år)

Sivilstatus: Samboer og 1 barn

Bosted: Finstadbru

Tittel i Wepe: Regnskapskonsulent

Tidligere jobber: 6 år i butikken Vita på Grünerløkka.

Del artikkelen
Bloggen
to top

opp