Er du forberedt på ny arveavgift? Våre rådgivere kan hjelpe deg! Les mer

PowerOffice Go

Norges supreste regnskapssystem for bedrifter og regnskapsførere

Vi i Wepe er stolte over å være Power Office GO-partnere og benytter systemet sammen med en rekke av våre kunder.

PowerOffice Go er et skybasert system som dekker faktura, regnskap, lønn, timeregistrering og reiseregninger. Dette sikrer at samarbeidet mellom bedriften og regnskapsfører fungerer sømløst og effektivt.

Power Office GO gir deg komplett oversikt over økonomien, uansett hvor du befinner deg, og du kan enkelt logge deg inn via desktopp eller gjennom en praktisk mobilapp. Slik har du hele tiden oversikt over topp- og bunnlinje, og du får se relevante nøkkeltall i sanntid.

 

Betaling, faktura og lønn

I ditt eget tilpassede dashboard kan du enkelt betale regninger og sende ut fakturaer. Lønn utbetales med noen tastetrykk og de ansatte får lønnslippen direkte i appen.

Timeføring, ferie og utlegg

Power Office GO gjør det mulig å føre timer, selv når man er på farten og de ansatte kan levere utlegg og bilag kun med noen få trykk. Ferie- og fraværshåndtering gjøres enkelt og oversiktlig.

 

Vi i Wepe jobber tett med både store og mindre kunder. Noen foretrekker å gjøre deler av regskapsarbeidet sitt selv, andre vil helst sette bort alt. I alle tilfeller gjør Power Office GO det mulig å holde kontroll på timerføring og prosjekter, tilbud som enkelt konverteres til faktura når kunden slår til automatiske betalinger og smidige bankavstemninger. 

PowerOffice effektiviserer samarbeidet mellom bedrift og regnskapsfører. Send meldinger direkte i PowerOffice, med link til området som trenger avklaring. Slik sparer du tid og alle samtaler samles på ett sted.

Lurer du på om Power Office Go er verktøyet du trenger? Ta kontakt med en av våre rådgivere, så kan vi skreddersy en løsning som passer for deg og din bedrift. 

Bloggen
to top

opp