Er du forberedt på ny arveavgift? Våre rådgivere kan hjelpe deg! Les mer

Møt våre ansatte:

– Wepes innovativitet gjør det moro å jobbe her

Møt våre ansatte   Av Wepe

A-mennesket Hilde er en av våre teamledere og regnskapsførere. Men det er ikke sikkert alle hennes kollegaer og kunder vet hvilke rare ting hun har spist på ferieturer.

hilde-På-skitur

Fortell litt om bakgrunn, oppvekst og hvor du bor.

Jeg er oppvokst på en gård med husdyrhold på Vestbygda i Aurskog. Jeg giftet meg og flyttet til en gård i Høland. Da eldstemann tok over gården for ti år siden, flyttet vi til nytt hus på Bjørkelangen, med gangavstand til jobben.

Vi har tre voksne barn og fire barnebarn.

Jeg har i hele mitt arbeidsliv jobbet med tall og regnskap. Jeg vet ikke hva annet jeg skulle arbeidet med. Jeg er nok en typisk regnskapsfører; ikke så kreativ og med «firkanter i hjernen».

Hvordan havnet du i Wepe?

Tidlig i 2012 var jeg i et jobbskifte, da nabo og venn May-Britt Westreng spurte om jeg ikke ville komme til Wepe for en prat. Da ble jeg overbevist om at Wepe var et bra sted å arbeide, og begynte i april 2012. Har ikke sett meg tilbake siden.

Hvordan er en god arbeidshverdag for deg?

Jeg er et A-menneske og liker å starte arbeidsdagen tidlig. En god arbeidsdag er når jeg føler meg uthvilt og opplagt, og har oppgaver jeg mestrer ispedd utfordringer og prosjekter. Og er jeg utpreget sosial, derfor betyr alle de gode kollegaene mye. Både for samarbeid og gjensidig hjelp i arbeidet, og for den trivelige lunsjpraten.

Wepe er en innovativ bedrift, og det gjør det moro å arbeide her. Det er alltid noe nytt å lære. Vi har så mange flotte kunder, som alle skal følges opp på beste måte, både med riktig regnskap og med rådgivning.

Har du noen reiseplaner, eller andre planer, når pandemien roer seg?

Min mann og jeg er veldig reiseglade, og det var flere planlagte turer som ble kansellert på grunn av covid. Vi synes er moro å oppleve andre kulturer, og spennende å bli kjent nye mennesker, og ferien bør gjerne også inneholde en fysisk utfordring.

Nå ser det heldigvis ut som om verden åpner seg litt igjen. En vårtur til Krakow er bestilt. I tillegg en Englandstur, for å besøke gode venner som vi ikke har sett på et par år.

Foreløpig planlegges kun Europaturer, men når det føles trygt igjen, er neste mål Himalaya i Nepal.
 

Les også: Line Vedis Borstad – «Og så har jeg en hemmelighet…»
 

Har du en funfact om deg selv, som få vet?

Jeg er altetende, og liker å smake på det som tilbys av lokale retter når vi er ute og reiser. Noe av det mer spesielle jeg har spist er nok friterte høneføtter i Kina, og grillet hamster i Peru.

Hilde Grepperud

Alder: 58 år
Bosted: Bjørkelangen, Aurskog-Høland
Stilling i Wepe: Teamleder/regnskapsfører

Del artikkelen
Bloggen
to top

opp