Er du forberedt på ny arveavgift? Våre rådgivere kan hjelpe deg! Les mer

Møt våre ansatte:

Lønns- og personalkonsulent Mona

Møt våre ansatte   Av Wepe

Siv Mona Harsem er vår lønns- og personalkonsulent, med mange års erfaring fra regnskap og lønn i reiselivsbransjen. I sommer skal hun ha sitt eget reiseliv, og avslutte et kapittel i Spania.

Siv Mona Harsem

Siv Mona Harsem, eller Mona, som hun kalles på kontoret begynte i Wepe for noen måneder siden. Vi tok en prat med henne for å bli bedre kjent.

– Jeg er født og oppvokst i Våler i Solør sammen med foreldre, storebror og en drøss med hunder. Foreldrene mine drev oppdrett av Dachs og Basset. Siden år 2000 år jeg bodd på Lørenfallet med mann og to døtre.

– Jeg har jobbet med regnskap siden 1999, innenfor reiseliv, hotell og konferanse. De siste årene har arbeidsoppgavene også omfattet mer lønn og personal i tillegg til regnskap. Drømmen var å jobbe som reisekonsulent, så da jeg fikk et vikariat i et reisebyrå som resepsjonist tenkte jeg at nå … nå er jobben i sikte. Men underveis i vikariatet så bisto jeg regnskapsavdelingen med endel arbeidsoppgaver som jeg syntes var morsomme og givende, så da jeg fikk tilbud om fast stilling på regnskap takket jeg «ja».

– Jeg ble der i elleve år før veien gikk videre til messe og konferanse på Hellerudsletta, hvor jeg har vært de siste ti årene i forskjellige stillinger, sist som Office Manager.

– Jeg trives i godt lag med familie og venner, gjerne med ett glass vin. Og så må jeg jo få med at jeg er glad i å reise og å oppleve nye steder.

– Og hvordan havnet du i Wepe?

– Opprinnelig søkte jeg på samme stilling sommeren 2020, men takket nei til intervju fordi jeg fikk nye muligheter hos daværende arbeidsgiver. Men allerede fremstod Wepe som et spennende selskap, i fin avstand til Lørenfallet. I den forbindelse startet jeg derimot å følge Wepe på LinkedIn og Facebook. Høsten 2021 dukket det opp ett innlegg på LinkedIn som igjen fanget interessen min. Og etter to tøffe pandemi-år i hotell-/konferansebransjen, tenkte jeg det var på tide å gå over til en bransje som er mer solid og stabil. Jeg tok sjansen på å sende en ny søknad, ble igjen invitert på intervju og var så heldig å få et tilbud som jeg aksepterte.

 

Mona på Bøstad i Lofoten oktober 2021
Mona på Bøstad i Lofoten oktober 2021

– Hvordan er en god arbeidshverdag for deg?

– Variasjonen med kunder i forskjellige bransjer jeg ikke er vant med, gjør at arbeidsoppgavene blir variert fra dag til dag. Det gjør at dagene ikke så lett blir rutine. Jeg har også gode kolleger som jeg har en god dialog med og lærer av. Nye systemer og prosjekter som også en spennende og fin balanse i arbeidshverdagen.

– Hva skal du gjøre i sommerferien?

– Da skal vi to uker til Spania, hvor vi siste feriedag overleverer leiligheten vår til nye eier. Den har vi hatt i ti år, men er nå solgt til nye eiere. Deretter blir det en uke med Norgesferie, mens jeg fyller 50 … så det må vel kanskje feires litt?

– Til slutt: Har du en funfact om deg selv, som få vet?

– Ja, jeg har 20 par joggesko, men jeg jogger ikke.

Siv Mona Harsem

Alder: 49 (noen uker til)
Bosted: Lørenfallet i Sørum
Stilling i Wepe: Lønn- og personalkonsulent

Del artikkelen
Bloggen
to top

opp