Er du forberedt på ny arveavgift? Våre rådgivere kan hjelpe deg! Les mer

Møt våre ansatte:

Line Vedis Borstad – «Og så har jeg en hemmelighet…»

Møt våre ansatte   Av Wepe

Line Vedis Borstad elsker å trene, har besteget Afrikas høyeste fjell, men akkurat nå er det en annen liten hemmelighet som opptar henne.

Fortell litt om bakgrunn, oppvekst og hvor du bor.

Ettersom jeg hadde det travelt med å komme til verden, ble jeg født på soverommet til mormor på Fosser. Dette med Fosser har blitt hengende med meg, ettersom jeg både traff mannen min på skolebussen der og at vi den dag i dag er vel etablerte på Fosser, etter å ha tatt over gården til mine svigerforeldre. Ironisk nok var min første jobb i butikken på Fosser. Det var denne jobben som la grunnlaget for yrkesveien min med administrasjon, lønn og regnskap i dagligvarebransjen. Med mulighet for videreutdanning kombinert med jobb og høy trivsel ble det mange år i Coop.

En trygg og god barndom med både besteforeldre og oldemor i nabohusene har gitt sterke familiebånd, mange gode minner og mye lærdom. Jeg er glad for at våre jenter fikk den samme opplevelsen med sin oppvekst.

Jeg startet tidlig å tilbringe mye tid på Høland Stadion, med både håndball og fotball. Den dag i dag tilbringes en del tid i Hølandshallen med trening. Da var det kanskje ikke så rart at det var samholdet med gode treningskamerater og tanken på den gode varme dusjen med «slærving» og latter jeg tenkte på da vi for 7 år siden besteg Kilimanjaro, og det begynte å røyne på kreftene.

Også har jeg en liten hemmelighet: Jeg skal bli mormor!

Hvordan havnet du i Wepe?

Jeg hadde hatt et par tilbud fra Wepe før jeg begynte i 2012. Etter over 20 år med regnskap og lønn innenfor dagligvarebransjen og etter hvert en lang pendlervei var jeg glad for å kunne begynne i Wepe. Alt det bra jeg hadde hørt om Wepe stemte veldig godt.

Hvordan er en god arbeidshverdag for deg?

En god arbeidshverdag starter med å komme på jobb å møte alle de gode kollegaene. Og ikke minst alle de gode kundemøtene. Det å bli kjent med kundene i forskjellige bransjer er spennende og lærerikt. Wepe har et sterkt faglig miljø hvor terskelen for å hjelpe hverandre er lav. Det skaper trivsel. En travel hverdag hvor man må kaste seg litt rundt er ganske vanlig og noe jeg trives med. Nye systemer, prosjekter og utfordringer gir meg en spennende hverdag.

Skjer det noe spennende i Wepe da?

Det er superspennende å være med å bygge Wepe sitt lønnsteam. Vi ser ofte av kundene våre ikke har tid eller kompetanse til å prioritere det personalrettede arbeidet. Det er her vi ønsker å bistå. Vi kan skreddersy løsninger ut ifra kundens behov. Ingen er for liten og ingen er for stor. I tillegg til de vanlige lønnsoppgavene kan vi tilby rådgivning og bistand med arbeidsavtaler, implementering av timeregistreringsrutiner, personal- og HMS håndbøker, sykefravær, osv. Vi opplever at flere og flere outsourcer fagområdet lønn og det er derfor vi ønsker å satse på dette.

Hva gjør du helst på fritiden?

Jeg er veldig glad i å trene. Der henter jeg energi. Det er den beste medisinen for kropp og sjel. En tur i skogen eller aller helst en fjelltur sammen med gode venner er det beste som finnes. Ellers er jeg glad i å lese, lage mat og kaker. Jeg er glad i å ordne i stand til sammenkomster med familie og venner. Eller bare stikke ut å ta en «dekk-tur», helst sammen med venner eller kollegaer.

Hva gjorde du i sommerferien?

Norgesferien i år gikk først sørover til Stavern og deretter til Stavanger. Det var en opplevelse å komme til Stavanger ved å kjøre kystveien om Jæren. Milelange strender og steingjerder, flotte jordbruksområder og mye kulturhistorie. Med det utrolig fine været som var fikk vi badet i Nordsjøen. Etter Stavanger kjørte vi videre til Hardanger. Der overnattet vi på samme hotell som vi gjorde på bryllupsreisen vår for 30 år siden. Etter cidersmaking og mye bading ble Hardangerbesøket avsluttet med å gå Dronningstien fra Kinsarvik til Lofthus. Turen gikk videre over Hardangervidda til Hallingdal. Der hadde vi ei uke på firmahytta til Wepe med mange fine fjellturer og besøk av familie.

Har du en funfact om deg selv som få vet?

Har overnattet på Europas høyest frittliggende turisthytte, 4554 moh.

Nevn 3 nyttige ting å ha i tursekken?

Karabinkrok, strips og sportstape.

Line Vedis Borstad

Alder: 52 år

Bosted: Fosser

Stilling i Wepe: Fagansvarlig lønn og regnskapsfører

 

Del artikkelen
Bloggen
to top

opp