Er du forberedt på ny arveavgift? Våre rådgivere kan hjelpe deg! Les mer

Krisehjelp for små og mellomstore bedrifter

Koronahjelp   Av Wepe

Norges små og mellomstore bedrifter har behov for krisehjelp! Disse bedriftene som er selve bærebjelken i norsk sysselsetting og økonomi, står i episenteret for vår tids største krise. Og vi i Wepe står parat til å gjøre det vi kan for å redusere omfanget av skadene Covid-19 har på den norske lokaløkonomien.

Rapportene om konkurser, nedleggelser, permitteringer og krisepakker kan ta motet fra selv de mest solide markedsaktørene. Men det er nå det er viktig å ikke miste fokus. “Wepe ser på seg selv som næringslivets helsearbeidere,” skrev Indre Akershus Blad om oss for noen dager siden. Og det er det vi regnskapskontorer er akkurat nå: helsearbeidere for den norske økonomien, som kan bidra til å hjelpe fleste mulig bedrifter gjennom denne krisen. Mange av våre 550 næringslivskunder trenger akutt krisehjelp, og behovet for oppfølging og råd er enormt. Vi opplever en økning i henvendelser, og jobben dreier seg nå i stor grad om å redde det vi kan.

Førstehjelp via hjemmekontor

Vårt regnskapskontor på Bjørkelangen, er fysisk stengt. Men det betyr på ingen måte at tjenestene våre ikke er tilgjengelig. Selv om vi arbeider hjemmefra, står vi parat til å yte førstehjelp for bedriften din. Vi er tilgjengelige på telefon og e-post. Og om det skulle være behov for et møte, er det mye som kan gjøres på digitale plattformer. Vi kan svare de fleste spørsmål som måtte dukke opp i kjølvannet av krisen og ikke minst regjeringens stadig nye tiltak.

– Ikke nøl med å spørre oss om permitteringer, krisepakker fra myndighetene, likviditet og andre utfordringer. Vi kan ikke svare på alt, og det skjer endringer fra dag til dag, men vi svarer ut fra reglene som er gjeldende per dags dato, sier Anders Lysaker, vår daglige leder.

Trenger du hjelp? Kontakt oss!

Samarbeid med øvrig ekspertise

For å sørge for at fleste mulig av de norske bedriftene overlever denne krisen, er det nå høyst viktig at regnskapsbransjen, bankene og myndighetene jobber sammen. Myndighetene og bankene er helt avhengige av regnskap, soliditetsstatus og øvrige innrapporteringer av skatter og avgifter. Dette bistår vi i Wepe våre bedriftskunder med. Og der vår kompetanse skulle komme til kort, har vi gode samarbeidspartnere i banker, advokater og revisorer, og henter inn bistand derfra.

Har du behov for krisehjelp?

Eller har du spørsmål knyttet knyttet til permitteringer, likviditet, krisepakker, eller bare ønsker å snakke med noen? Ta kontakt med din kontaktperson i Wepe. Dersom du ikke har en fast kontaktperson, ring 63 85 41 70, eller send en e-post til: post@wepe.no, så setter vi deg i kontakt med en konsulent.

Del artikkelen
Bloggen
to top

opp