Er du forberedt på ny arveavgift? Våre rådgivere kan hjelpe deg! Les mer

Møt våre ansatte

Katrine Holm – nygift tallelsker

Møt våre ansatte   Av Wepe

Nygifte Katrine fra Brangerud på Fosser, har jobbet i Wepe i et års tid. Hun trives godt, og særlig liker hun å gjøre kunden fornøyd. Noen vil ha så lite med regnskapet å gjøre som mulig. Mens andre er mer resultatfokuserte, forteller Fosser-jenta.

Hvorfor valgte du å bli regnskapsfører?

Jeg visste ikke helt hva jeg ville bli. Men jeg liker tall. Så da ble det det. Og det viste seg å være riktig yrkesvei. 

 

Hvordan ser en arbeidsdag ut for deg?

Det går mye i å kommunisere med kundene, på e-post og telefon. Jeg har noen faste kunder jeg har ansvaret for, og som jeg følger opp løpende. Det meste går elektronisk, via datasystemer som både kunden og vi benytter. Ta for eksempel salg som blir gjort i en butikkjede jeg jobber med: Alle salgene de gjør i sine butikker, registreres i deres digitale kassasystem. Dette systemet har jeg tilgang til. Dermed kan jeg enkelt gå inn å sjekke at tallene som er registrert som salg, stemmer overens med pengene som har kommet inn i banken. Med digitale verktøy blir arbeidsdelingen med kundene stadig enklere. Men det fører jo også til at en større del av hverdagen er spørsmål om hvordan systemet fungerer. Så vi gjør mer enn å føre regnskap. 

 

Hva er det gøyeste du gjør på jobb? 

Det er å gjøre kundene fornøyd, og at jeg leverer det de vil ha. Hvilket kan være veldig forskjellig! Noen vil ha så lite med regnskapet å gjøre som mulig. – De vil rett og slett slippe å se det, og stole på at jeg ordner det. Noen er opptatt av å ha kontroll, å se at kundene betaler. Mens andre er resultatfokuserte. De vil se progresjon og fremgang.

 

Hva er det mest spennende som har skjedd på jobb denne uken?

Haha, jeg er jo nygift. Så denne uka har det vært litt å ta igjen, etter noen dager fri. 

 

Hvordan trives du i Wepe?

Jeg trives veldig bra. Jeg er veldig glad for at jeg fikk jobb her. Det er hjemme, rett og slett. Der en bra jobb, hyggelige folk og et fint miljø. Det er en god miks av alt på Wepe, et godt spenn av både eldre og yngre. 

 

Hva liker du med Wepe?

Det er et godt arbeidsmiljø. Man blir sett som ansatt og de er rause. Det er alltid bursdagssang og burssdagsgave. Det er koselig. Og så er det den profesjonelle delen. Jeg opplever at ledelsen er gode på å kommunisere alt som er nytt. Og særlig under korona-lockdown kom det veldig mye nytt på bordet som vi måtte forholde oss til. Nye regler og tiltak hele tiden; med permitteringer, kompensasjonssøknader osv. Da opplevde jeg at vi fikk god informasjon hele veien, særlig via plattformen vi bruker felles som heter Workplace. Det funket bra. Og så opplever jeg at det er rom for utvikling for oss ansatte, at de ansatte kan få fortsette å lære, og henge med i det som skjer. 

 

Hva gjør du helst i fritiden?

Mannen min (svenske Jonathan) og jeg har kjøpt huset etter farfar, så på fritiden går det mye tid med til oppussing. Både inne og ute. Ellers går tiden med til å slappe av og hygge seg med venner og familie. Det er mange av mine “gamle” venner som bor i området, det virker som om de fleste kommer sakte, men sikkert tilbake. Det er kanskje fordi vi selv hadde en god barndom her?

Katrine Grepperud Holm

Alder: 31

Jobbet i Wepe siden: 1. nov, 2019 (snart 1 år)

Utdannelse: Bachelor i revisjon, fra Høgskolen i Oslo (Oslo Met)

Sivilstatus: NYGIFT!

Bosted: Brangerud på Fosser, kjøpte huset etter sin farfar. 

Tittel i Wepe: Autorisert regnskapsfører

Tidligere jobber: 6 år i Obos, 7 måneder i Sand Økonomi på Skøyen.

Del artikkelen
Bloggen
to top

opp