Er du forberedt på ny arveavgift? Våre rådgivere kan hjelpe deg! Les mer

Hilde Gottenberg – «Det blir gode dager av sånt!»

Aktuelt   Av Wepe

-Fortell litt om bakgrunn, oppvekst og hvor du bor

-Født og oppvokst i Lillestrøm, drømmen om et eget hus tok meg og sambo til Aurskog for snart 24 år siden. Har to voksne døtre og et barnebarn. Startet arbeidslivet i elektrobransjen som ordrebehandler hos et selskap som solgte stiger og kabelfremføringsmateriell. Etter hvert ble det regnskapsoppgaver for samme selskap. Etter 13 år søkte jeg nye muligheter og i 1999 var jeg så heldig å få bli del av et lite stykke norsk eventyr. Jeg startet med regnskap hos Elbil-produsenten Think og fikk 7 år med spennende og varierende oppgaver i et meget hektisk, kreativt og internasjonalt miljø under styring av Ford Detroit i USA. Det hadde dessverre ingen god slutt.  Og det var her svaret på neste spørsmål kom inn….

-Hvordan havnet du i Wepe?

-I 2006 tok jeg noen runder med meg selv og fant ut at jeg hadde lyst til å fortsette å arbeide her i bygda. Det fristet ikke å starte med pendling innover til byen. Jeg var fristet av tanken på varierende arbeidsdager, nye oppgaver og muligheter. Valget mitt ble at jeg ville prøve meg i et regnskapsbyrå. Wepe Regnskap ble et naturlig valg for meg, og det ble sendt en åpen søknad. I februar 2006 fikk jeg en telefon. Da jobbet jeg i konkursboet til Think og det tok bare noen dager før jeg kombinerte disse to frem til april 2006 hvor jeg startet full tid hos Wepe Regnskap AS. Det har jeg aldri angret på.

-Hvordan er en god arbeidshverdag for deg?

-Det er nok hver dag det. Varierende oppgaver – spennende kunder som gir nye muligheter, nye bransjer og nye kontakter.  Og ikke minst veldig gode kollegaer med et godt samhold og omsorg for hverandre. Er jo så heldig å dele dagen min med supre kollegaer med et høyt kompetansenivå og et trivelig arbeidsmiljø. Det blir gode dager av sånt.

-Hva gjør du helst på fritiden?

-Det blir mye familie – to voksne jenter som bor litt unna. Et herlig lite barnebarn som gir meg mye i hverdagen. Liker å ta med meg fotoapparat ut på tur og være litt kreativ. Strikking og hagearbeid er god rekreasjon. Ut på tur i skog og mark og gjerne en tur til Skottland eller England. Gleder meg til verden blir som før og vi kan gå på gode Blues konserter – være med venner og dra på tur igjen

-Hva er ferieplanene for i sommer?

-Det blir en kort uke på Wepe-hytta i Hallingdal med barn og barnebarn. Så går turen videre til minstejenta i Trondheim hvor vi er invitert på en ukes oppussing… Avslutter med et par dager i Lillehammer og noen dager hjemme.

-Favoritt-is?

-Royal – trippel

Hilde Gottenberg

Navn: Hilde Gottenberg

Alder: 56 år

Bosted: Aurskog

Stilling i Wepe: Regnskapsfører

Del artikkelen
Bloggen
to top

opp