Er du forberedt på ny arveavgift? Våre rådgivere kan hjelpe deg! Les mer

Møt våre ansatte

Har funnet sin plass

Møt våre ansatte   Av Wepe

Stine forlot butikkjobben og livet i storbyen for å bosette seg på Aurskog med samboer og barn. Der fikk hun en jobb hun egentlig ikke følte seg kvalifisert til …

Men etter å snart 2 år som regnskapsfører i Wepe, er hun trygg på at hun har havnet på riktig sted.

-Jeg har funnet min plass. Jeg trives veldig godt. I løpet av disse to årene har jeg lært masse og ser frem til å lære mer.

Fortell litt om bakgrunnen din!

Jeg er oppvokst i Lørenfallet sammen med søsteren min, som er 4 år yngre. Da jeg begynte å studere i 2014 flyttet jeg til et jentekollektiv på Grünerløkka. Der hadde jeg noen fine år, og så traff jeg han som skulle bli samboeren min. Vi leide en leilighet i Bærum en stund, før vi kjøpte hus på Finstadbru og her trives vi veldig godt. Begge to har familie her, derfor ble det naturlig å flytte hit. I 2019 var vi så heldige å bli foreldre til en liten gutt som nå er 3 år og holder oss i øra.

Hvordan havnet du i Wepe?

Jeg mistet jobben min under korona-pandemien i 2020 og begynte derfor å søke etter ny jobb. Jeg søkte på en utlyst stilling hos Wepe, som jeg følte at jeg egentlig ikke var kvalifisert til, men jeg var så heldig å bli tilbudt jobben likevel. Jeg har en bachelor i økonomi og administrasjon, men ingen erfaring innen regnskap fra før, så det ble en god periode med opplæring.

Les også: Stine Vestmo – Flyttet hjem til hus og jobb

Hvordan er en god arbeidshverdag for deg?

En god arbeidshverdag er en produktiv morgen og gode samtaler med kolleger.

Hva er det beste med å jobbe som regnskapsfører?

Det beste med å jobbe som regnskapsfører er å hjelpe kundene med å holde orden i sakene. Man blir kjent med mange flinke folk og får innblikk i forskjellige bedrifter, noe som er veldig spennende.

Hva liker du best å drive med på fritiden?

På fritiden liker jeg å trene. Da går det som regel i styrketrening og sykling. Ellers har jeg drevet med hest siden jeg var 10 år og er fremdeles i stallen fra tid til annen. Etter vi fikk barn blir det også en god del timer på lekeplassen og sammen med familie.

Helt siden hun var liten, har Stine trivdes på hesteryggen.

Stine Vestmo

Alder: 30
Bosted: Finstadbru, Aurskog
Stilling i Wepe: Regnskapsfører

Del artikkelen
Bloggen
to top

opp