Er du forberedt på ny arveavgift? Våre rådgivere kan hjelpe deg! Les mer

Går fra banken til Wepe

Møt våre ansatte   Av Wepe

Etter 10 år i Aurskog Sparebank, lot Karl-Olaf seg friste av en stillingsannonse fra Wepe.

Jobben er den samme. Stillingen hans er compliance-ansvarlig, som vil si at han har ansvar for å passe på at bedriften overholder alle lover, foreskrifter og bestemmelser 

-Selv om jeg fortsatt er ung og trivdes godt i jobben jeg hadde, så ble det fristende å søke etter nye utfordringer, da det dukket opp en så god og relevant stilling lokalt i Aurskog-Høland. Etter flere samtaler med Wepe ble jeg overbevist om at dette blir min nye arbeidsgiver, sier han. 

Karl-Olaf har allerede blitt omtalt i Indre Akershus blad   

Fortell litt om bakgrunn, oppvekst og hvor du bor.  

-Jeg er oppvokst ved Hemnessjøen. Det gikk i fotball og korps fra skolestart av til jeg var blåruss på Bjørkelangen. Etter førstegangstjeneste i Garden ble det mastergradsstudier i økonomi og ressursforvaltning på det som nå heter Norges miljø- og biovitenskapelige universitet.  

Videre gikk ferden til Oslo og en jobb i analyse- og kredittopplysningsselskapet Dun & Bradstreet. Der fikk jeg først en midlertidig jobb, mens jeg søkte andre jobber. D&B fattet imidlertid interesse for meg og tilbudte meg raskt nye utfordringer hvor jeg de siste årene jobbet i analyseavdelingen med utvikling av scorekort for kredittvurderinger. 

Karl-Olaf er en aktiv mann, som driver både med trening, jakt og friluftsliv. Den siste tiden har han også brukt mye tid på musikk og sang.

-I Oslo fikk jeg meg selvfølgelig en kjæreste som også var fra Hemnes, og vi flyttet etter hvert tilbake til Hemnes da vi fikk barn. I forbindelse med dette dukket det opp en jobb i Aurskog Sparebank som risk manager, som jeg søkte på. I banken fikk jeg ansvaret for blant annet risikostyring, compliance og internkontroll. Dette innebar mye rapportering og intern oppfølging.  

Hvordan er en god arbeidshverdag for deg, og hva er det beste med å jobbe i Wepe? 

-Wepe Regnskap er et regnskapsbyrå med høy kompetanse, dette kombinert med byråets størrelse gjorde det spennende å søke jobb her. Wepe tilbyr også muligheten til videreutvikling faglig, kombinert med jobb, noe som er veldig positivt.  

Det er interessant å bidra med fagkunnskap internt og mot kunder som bidrar til kontroll og etterlevelse av lover og regler. Ekstra spennende er det når dette kan kombineres med bransje og praksis som igjen bidrar til innsikt og muligheter for kundene.  

Hva liker du å drive med på fritiden? 

I tillegg til trening, jakt og friluftsliv er jeg veldig glad i musikk. Jeg har spilt en del trombone men har med årene gått mer og mer over til kor.  

Karl-Olaf Aannerud

Alder: 42
Bosted: Hemnes, Aurskog-Høland
Stilling i Wepe: Complianceansvarlig

Del artikkelen
Bloggen
to top

opp