Er du forberedt på ny arveavgift? Våre rådgivere kan hjelpe deg! Les mer

Møt våre ansatte:

Full fart for Gabriela

Møt våre ansatte   Av Wepe

En travel jobb i Wepe og 4 barn hindrer ikke Gabriela i å studere på si.

Fortell litt om bakgrunn, oppvekst og hvor du bor.

Jeg kommer opprinnelig fra en mellomstor by, ikke så langt fra kysten i Bulgaria, hvor jeg vokste opp med min tvillingsøster, min storesøster og halvbror. I tidlig alder dreiv jeg mye med friidrett og dans. Jeg har gått på videregående, og valgte fag som biologi og kjemi, men alltid vært glad i tall.

Etter endt videregående skole, flyttet jeg til hovedstaden Sofia, og tok en bachelor i økonomi, med spesialisering innen landbruk. Storesøster flyttet til Norge i 2009, og sommeren 2013 fulgte jeg etter. I 2015 studerte jeg lønn og regnskap hos Høyskolen Kristiania, og i 2017 fikk jeg min første jobb i bransjen.

I 2014 møtte jeg en min samboer, Hein Ove, og i dag bor vi på Neskollen, Hvam, med våre fire barn. Her trives vi utrolig bra i fine omgivelser og med gode naboer.

Hvordan havnet du i Wepe?

Etter noen måneder som lønnskonsulent i en skandinavisk bedrift, kjente jeg virkelig at jeg savnet det å ha et helhetlig bilde av kundens hverdag. Våren 2021 var Wepe på utkikk av en ny kollega til lønnsteamet. Det tenkte jeg matchet bra med mine kompetanse og mine ambisjoner. Jeg sendte en enkel jobbsøknad og noen dager senere ble jeg oppringt av Wepe. Jeg husker godt mitt første møte med daglig leder Anders Moen Lysaker og personalansvarlig Lena Haugerud Ness. Det var utrolig hyggelig og vi pratet lenge. Jeg var heldig og fikk et jobbtilbud jeg takket ja til.

Hvordan er en god arbeidshverdag for deg?

En god arbeidsdag er en dag jeg kan bidra med mye kunnskap, løse forskjellige problemstillinger og ikke minst ha god dialog med kunder.  Det er veldig mye som skjer i teknologiverden som tvinger fram en ny tankegang, som jeg syns er veldig spennende. Mye latter i lunsjen med gode kollegaer gjør dagen enda bedre.

Hva liker du å drive med på fritiden?

Mye av fritiden går til familie og barneaktiviteter. Ellers er jeg er glad i fart, høyder, fysisk aktivitet og baking. Det beste er å ta en løpetur i skogen, med god musikk i øret.

Midt i en travel hverdag med småbarn og jobb, driver du med deltidsstudier. Hva studerer du, og hvorfor velger du å gjøre det nå?

Det har lenge vært et mål om å bli statsautorisert regnskapsfører og høsten 2020 begynte jeg på BI Nydalen. Noen måneder senere fikk vi vite at vi ventet vårt tredje barn, og utdanningen burde utsettes litt. Etter endt mammapermisjon var jeg ganske klar for å følge drømmen videre. Nå studerer jeg Internkontroll og regnskapsorganisasjon, samt Regnskapsførerskikk og etikk, og siste faget planlegges gjennomført høsten 2023.

Gabriela Borisova Ivanova

Alder: 34

Bosted: Hvam

Stilling i Wepe: Regnskapsfører

Del artikkelen
Bloggen
to top

opp