Er du forberedt på ny arveavgift? Våre rådgivere kan hjelpe deg! Les mer

«Det beste er å hjelpe kunder» 

Møt våre ansatte   Av Wepe

Hanne Jeanette stortrives med varierte arbeidsoppgaver og trivelige kollegaer, men det beste med jobben i Wepe er at hun får bistå kunder som trenger hjelp.

Det har hun gjort helt siden 2016, da hun først fikk seg jobb som regnskapsfører ved Wepes kontor i hjembygda Bjørkelangen.

Fortell litt om bakgrunn, oppvekst og hvor du bor

-Jeg er født og oppvokst på Bjørkelangen, sammen med mamma, pappa og en eldre bror. Etter endt videregående skole flyttet jeg til Elverum for å gå et år på folkehøyskole. Der gikk jeg på en friluftslivlinje, så det ble mange fine turer i skog og mark det året. Under oppholdet på Elverum, fikk jeg også muligheten til å få være med på en 3 ukers tur til Sør-Afrika og Namibia. Der reiste vi rundt og besøkte flere skoler, barnehjem og sykehus. Det var en minnerik tur, med mange sterke inntrykk. Etter året på Elverum flyttet jeg tilbake til Bjørkelangen for å gå videre på skole. Valget ble BI i Lillestrøm. Der gikk jeg i et år, før jeg flyttet inn til Oslo og gikk videre på BI Nydalen. Under oppholdet i Oslo møtte jeg mannen min, Patrick. I 2008 kjøpte vi hus på Fosser, hvor vi bor i dag med våre 2 barn. Her trives vi veldig godt, med god plass rundt husveggene og gode naboer!

Hvordan havnet du i Wepe?

Jeg søkte på en stilling som Wepe lyste ut sensommeren 2016. Etter 8 år i et annet, lokalt byrå, var tiden inne for litt forandring og nye utfordringer. Etter et par intervjuer, fikk jeg tilbudet – og jeg slo til!

Hvordan er en god arbeidshverdag for deg og hva er det beste med å jobbe som regnskapsfører?

En god arbeidshverdag er en dag med forskjellige arbeidsoppgaver, mestring og en god dialog med både kunde og kollegaer. Det beste med å jobbe som regnskapsfører er nok det å hjelpe og bistå kunder med det de trenger hjelp til.

Hva liker du å drive med på fritiden?

På fritiden liker jeg å trene, samt det å være sammen med familie og venner. Jeg er håndballtrener for laget til datteren min på 10 år, så det går en del timer i løpet av uka til det. Ellers er jeg glad i å reise. Etter noen år med pandemi, er det godt å kunne planlegge noen utenlandsturer igjen.

Hanne Jeanette vet å ta i bruk de mange fine joggeløypene i nærmiljøet. Hun er også trener for datterens håndballag.

Gleder du deg til jul?

Ja, jeg er veldig glad i jula. Jeg litt tradisjonell av meg, så foreløpig er det ikke mye julepynt som er tatt frem – men det kommer. Etter at vi fikk barn, har vi stort sett feiret julaften hjemme hos oss, med både besteforeldre og oldeforeldre på besøk. Ingenting er bedre enn hjemmelagd surkål og ribbelukt på selveste julaften.

Hanne Jeanette Kolstad Ingeborgøien

Alder: 38 år
Bosted: Fosser
Stilling i Wepe: Regnskapsfører

Del artikkelen
Bloggen
to top

opp