Er du forberedt på ny arveavgift? Våre rådgivere kan hjelpe deg! Les mer

Blir aldri ferdig

Møt våre ansatte   Av Wepe

En god arbeidsdag for Gunn Elisabeth er når hun får unnagjort alt hun har satt seg fore. Det skjer nesten aldri.

-Det betyr ikke at de andre dagene er dårlige, altså!, sier hun. – At det er mye å gjøre er bare positivt. Det gir en spennende og variert arbeidsdag, hvor man skjønner at man aldri kommer til å bli utlært. Man blir aldri ferdig med å lære nye ting!

Fortell litt om bakgrunnen din

-Jeg hadde en trygg, men likevel spennende oppvekst. Begge foreldrene mine var lærere ved en folkehøyskole i Solør i Hedmark, så vi bodde der. Pappa var fra Løken i Høland, mens mamma kom fra Hamar.

En vakker dag kjørte det en kjekk, ung mann på jordet utenfor huset vårt. Og før jeg visste ordet av det havnet jeg på en gård i Trømborg. Mannen min var odelsgutt til gården, så da vi giftet oss kom det med på kjøpet.

Med tiden fikk vi tre barn, som nå er voksne. Vi holder fremdeles til på gården i Trømborg, men er i ferd med å overlate drifta til sønnen vår.

Hvordan havnet du i Wepe?

-Det var en bekjent som tok kontakt med meg og spurte om jeg kunne tenke meg å jobbe i Wepe. Jeg var på den tiden ansatt i skolen. Det hadde jeg vært i mange år. Det ene barnet vårt fikk diabetes som liten, og trengte noe ekstra oppfølging. Skolen gav meg friheten til å gi ham det. Stillingen jeg hadde var som kontoransatt, men jeg ble satt til alt mulig, fra å være vikar til assistent eller bibliotekar. Men det var økonomi jeg hadde lyst til å jobbe med.

Av utdannelse er jeg bedriftsøkonom. Jeg har alltid likt matte, så da BI opprettet en linje ved folkehøgskolen hvor jeg vokste opp, søkte jeg meg til den.

Hun som kontaktet meg angående Wepe visste at jeg hadde økonomi-bakgrunn og at jeg kunne tenke meg noe annet enn skolen, så det var en telefon jeg satte pris på. Det var en stor overgang å komme til Wepe, særlig med tanke på arbeidshverdag og ferier og sånt, men det var fint å få frisket opp kunnskapen etter mange år uten tall!

Hva er det beste med å jobbe i Wepe?

Det beste med Wepe er at man jobber selvstendig, men likevel er del av et team. Det er rom for å utvikle seg. Man blir aldri ferdig utlært. Og så er det mange gode kollegaer og ikke minst hyggelige kunder her. Etter pandemien ser man også at det er en trygg jobb.

Hva liker du å drive med på fritiden?

Jeg liker godt å være ute i naturen, lese en bok, være sammen med venner eller barnebarn og familie. Da koser jeg meg.

Har du noen ferieplaner i sommer?

Det blir Norges-ferie i år. Vi tar nok noen turer til hytta på Ljøsheim, sammen med familien.

Del artikkelen
Bloggen
to top

opp