Er du forberedt på ny arveavgift? Våre rådgivere kan hjelpe deg! Les mer

Møt våre ansatte:

Bli kjent med forsvarsdatteren Anne Grete

Møt våre ansatte   Av Wepe

Det er to ting regnskapsføreren fra Bjørkelangen gleder seg til mer enn noe annet: Å få reist på en forsinket jubileumstur til Rhodos med gode venner og å få sitte sammen med sine kolleger i Wepe igjen.

Fortell litt om bakgrunn, oppvekst og hvor du bor.

Pleier å si at jeg kommer overalt fra, siden jeg er forsvarsdatter. Men har veldig tilknytning til Aurskog-Høland da mormor, morfar og farmor kommer herfra. Og min oldemor var faktisk stasjonsmester på Hornåseng stasjon på Urskog-Hølandsbanen.

Siden jeg hadde besteforeldre i kommunen var jeg mye her i barne- og ungdomstiden. Jeg var tidlig bestemt på at det var her jeg skulle bo. Da var det ikke vanskelig å bestemme seg når jeg i tillegg fant kjærligheten her. Jeg flyttet til Aurskog-Høland i 1987 og har bodd her siden. Først på Fosser og siden 2012 på Bjørkelangen.

Hvordan havnet du i Wepe?

Det var helt tilfeldig. Jeg var ansatt på Kjelle videregående skole og jobbet med regnskap der. Akershus fylkeskommune skulle sentraliserer lønn og regnskap og flytte stillinger og ansatte til Oslo. Da fryktet jeg at jeg måtte begynne å pendle til Oslo igjen, siden jeg var den som sist ble ansatt. Jeg hadde pendlet til Oslo mange år tidligere, så det hadde jeg ikke lyst til. Jeg mente å huske at jeg hadde sett en stillingsannonse fra Wepe i avisen. Derfor tok jeg en telefon, og det endte med ansettelse i 2006. Og siden har jeg vært i Wepe.

Hvordan er en god arbeidshverdag for deg?

En god arbeidshverdag er å ha forskjellige arbeidsoppgaver, ha kontakt med kunder, og å kunne bistå med ulike oppgaver både for kunder og gode kollegaer. Jeg liker både å jobbe alene, men og sammen med kollegaer. Det sosiale er viktig, noe det har blitt mye mindre av nå i disse koronatider med hjemmekontor. Jeg ser fram til alt skal bli normalt igjen.

Har du noen reiseplaner, eller andre planer, når pandemien roer seg?

Jeg elsker å reise, og vi har reist mye. Vi har et vennepar vi reiser på byferie med en gang i året – og i 2020 skulle vi vært på ti-års-jubileumstur en uke i Rhodos by. Nå ble turen kansellert, men ble erstattet av en helgetur til Drøbak. Ikke ble det noe utenlandstur i 2021 heller, men vi fikk en helg på Lillehammer. Så vi har fortsatt jubileumsturen til gode og satser på at det kanskje kan bli noe høsten 2022 eller 2023. Vi har erstatningen klar om det ikke blir noe av i 2022 heller. Da blir det Bergen. Det er mange fine steder i Norge også.

I tillegg har jeg fått barnebarn. Jeg ble farmor høsten 2021 og blir snart mormor. Det er fint å kunne bruke tid med de herlige små, og jeg koser meg masse.

Har du en funfact om deg selv, som få vet?

Har spilt stortromme i korps i syv år. Og jeg elsker Military Tattoo.

Anne Grete Ihle Holtet

Alder: 55 år
Bosted: Bjørkelangen
Stilling i Wepe: Regnskapsfører

Del artikkelen
Bloggen
to top

opp